19.9.2013

Kansainvälinen luonnontuotealan konferenssi 12-13.11 Espoossa

Espoossa järjestetään kansainvälinen luonnontuotealan konferenssi NON-WOOD FOREST PRODUCTS, HEALTH AND WELL-BEING  12.–13.11.2013 Hotelli Korpilammessa.

Konferenssi tarjoaa mielenkiintoisia esityksiä, tietoa alan ajankohtaisesta tutkimuksesta sekä mahdollisuuden tavata luonnontuotealan asiantuntijoita ympäri maailman! Ohjelma on luonteeltaan poikkitieteellinen yhdistäen näkökulmia aina lääketieteestä markkinointiin ja metsä- ja elintarviketieteisiin. Ensimmäinen konferenssipäivä keskittyy luonnontuotteiden bioaktiivisiin yhdisteisiin ja niiden mahdollisuuksiin. Keskiviikkona puheenvuoroissa korostuvat mm. raaka-aineen saatavuuteen, kuluttajien mieltymyksiin, laatuun ja alan sääntelyyn liittyvät aihepiirit.

Pääpuhujina toimivat alan kansainväliset huiput, professori Zhang Bolin Pekingin metsäyliopistosta, professori Pauli Guido Illinoisin yliopistosta, Norjan maatalous ja ympäristöinstituutin vanhempi tutkija Rolf Nestby sekä Rutgersin yliopiston ravitsemustieteen professori Paul Breslin. Puheiden ohella konferenssi sisältää posterinäyttelyn.

Konferenssin tarkka ohjelma

Ilmoittautumiset 25.10 mennessä. Tapahtuman osallistumismaksu on 120 euroa pitäen sisällään konferenssiohjelman, materiaalit ja ruokatarjoilut. Yhden päivän hinta on 80 euroa ja opiskelijahinta koko konferenssille on 80 euroa.

Konferenssin kotisivut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti