3.9.2013

Lähiruokaa omasta maakunnasta

Hämeen uusi nousu pitää rakentaa omien luonnonvarojen kestävälle käytölle, kirjoittaa kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila Hämeen Sanomissa 23.8.2013. Mittavien luonnonvararesurssien lisäksi maakunnassamme on vahvaa luonnonvara-alan koulutus- ja tutkimustoimintaa, mm. HAMKin yksiköt Mustialassa, Evolla ja Lepaalla, Lammin biologinen asema sekä MTT Jokioisilla. Hämeessä ruokatuotannolla on vahva yhteys aluetalouteen ja ympäristöön. Luonnonolosuhteemme, sijaintimme ja monipuolinen elintarvikesektori yhdistettynä ainutlaatuiseen innovaatioympäristöön antavat menestyksen eväät. Lue Anttilan koko kirjoitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti