28.6.2013

Aurinkoista ja luonnonläheistä kesää!

Luontoinnovaatiot-blogi päivittyy kesälläkin. Käy ihastelemassa luonnon kauneutta kesän aikana ja ihmettele ympäristöstä kumpuvia monia mahdollisuuksia! Nauti olostasi ja rentoudu. Ennakkotietona lukijoillemme, varaa kalenteriin päivämäärä 6.9.



Ennakkokutsu - Luonnosta liiketoimintaa Kanta-Hämeeseen 6.9.2013
Kehittämiskeskus Oy Hämeen luotsaama Luontoinnovaatiot- hanke järjestää työpajan Hämeenlinnassa 6.9.2013, jonka tavoitteena on tuoda esiin Kanta-Hämeen luonnonvara-alan osaamisen tärkeimmät osa-alueet. Kanta-Häme tavoittelee edelläkävijyyttä luonnonvara-alalla ja se on nostettu maakunnan yhdeksi kehittämisen kärjiksi.

Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus ottaa kantaa koko Kanta-Hämeen sekä koko Etelä-Suomen yhteistyöalueen luonnonvara-alan tulevaisuuden kehittämiseen. Varaa päivä kalenteriisi jo nyt, lisätietoa on tulossa elokuussa!

Tervetuloa vaikuttamaan, verkostoituman ja hakemaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia luontoa hyödyntäen. Yrittämismahdollisuudet alalla kasvavat koko ajan!

Työpaja on tarkoitettu Kanta-Hämeen yrityksille, kehittäjille ja asiantuntijoille ja se on maksuton. Voit myös viedä viestiä eteenpäin omille verkostoillesi. Mahdolliset ennakkoilmoittautumiset ja lisätiedot allekirjoittaneelta.

Eija Tiura
projektipäällikkö, Luontoinnovaatiot-hanke

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti